Plug in problems

For questions about functions, settings etc.

Plug in problems

Postby Renndoggy » 25. Nov 2015, 18:41

Hello everyone,
I am new to Roccat and am feeling very foolish about asking this question. I have downloaded a number of Star Citizen plugins with no success with being able to use them. I am more than likely doing something small wrong so here are the methods I have tried. I downloaded the plug-in then extracted it to the plug-in file, after not seeing the plug-in I then restarted Roccat. I then tried to restart all my devices but that didnt work either. Like I said, I am new at this and more than likely am noobing this all to hell. :D
Renndoggy
 
Posts: 3
Joined: 25. Nov 2015, 05:54

Re: Plug in problems

Postby Renndoggy » 25. Nov 2015, 18:43

Oh, I have also ran as administrator while downloading them and it still didnt work.
Renndoggy
 
Posts: 3
Joined: 25. Nov 2015, 05:54

Re: Plug in problems

Postby Addihash » 27. Nov 2015, 13:41

Have you unzipped them manually? If so please import the .rpgp file vie the launcher.
Addihash
Administrator
 
Posts: 232
Joined: 2. Feb 2015, 14:35

Plug in problems

Postby SvetaMBab » 27. Mar 2017, 21:15

I think they are the different heat ranges on the plugs. That was the way hpi was. I cant recall which was which. I think the higher number was a colder plug.
без подписи
User avatar
SvetaMBab
 
Posts: 1
Joined: 24. Sep 2016, 04:31
Location: Россия


Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest