Grid switch shortcut (subgrids)

Suggestions/ideas for new Grids (Game, Applications, Hardware Controls etc.)

Grid switch shortcut (subgrids)

Postby citro_1 » 25. Nov 2013, 20:37

Hi there, recently I wrote about that idea in email but i decided to post it also here ;).

It would be nice if there is an additional option while creating buttons that give a possibility to switch to another grid while pressing buttons. That option would be nice to create kind of sub-grids and sort different types of tools. Guess it would increas workflow (in my case with no doubt ;) ) - cheers!
citro_1
 
Posts: 4
Joined: 25. Nov 2013, 20:21

Re: Grid switch shortcut (subgrids)

Postby rtom » 26. Nov 2013, 12:49

you mean a button on the grid with a function assigned that switches to next/previous grid, correct?
Best regards,
Robert Schulz
User avatar
rtom
ROCCAT Staff
 
Posts: 94
Joined: 26. Mar 2013, 17:20

Re: Grid switch shortcut (subgrids)

Postby citro_1 » 28. Nov 2013, 10:02

Hey, i mean something like i post in the attachment (an ability to have a shortcut setup and grid switch option at one click).

gotogrid.jpg
gotogrid.jpg (543.91 KiB) Viewed 9295 times


Greets :)
citro_1
 
Posts: 4
Joined: 25. Nov 2013, 20:21

Re: Grid switch shortcut (subgrids)

Postby rtom » 4. Dec 2013, 15:38

i like the idea, we will put it onto the todo list. thanks for your feedback.
Best regards,
Robert Schulz
User avatar
rtom
ROCCAT Staff
 
Posts: 94
Joined: 26. Mar 2013, 17:20


Return to Grids

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron